Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Migueleneva

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Eva via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 07-11-2015 dag27 (1)
  • 06-11-2015 dag 26 (1)
  • 06-11-2015 dag 26 (0)
  • 05-11-2015 dia 24-25 (4)
  • 03-11-2015 dag 22-23 (2)

Statistieken

Dit dagboek is 5313 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next

Aantal keer bekeken 131   Aantal reacties 2   Viana, Brazilië
a A

dag 22-23

Dia 22

Lekker beetje uitgeslapen. Er waren al veel werkers weer bezig rondom het huis en ook Tepa. Klusjes als de auto wassen, tuin besproeien, het zwembad afmaken van alles eigenlijk.
Vandaag gaan Herman en Elisa weer terug naar Nederland. Alles stond al gepakt en klaar.
Jammer maar voor Miguel en mij ook wel fijn om even lekker alleen samen te zijn en geen rekening te hoeven houden met. Ik ging met Herman en Elisa nog even weg met Tepa en Miguel bleef bij het huis om de boel in de gaten te houden. Hun vader liet ons nog wat stukken grond zien die hij heeft. Allemaal zo 20 bij 30 m en met een betonnen muur eromheen verder staat er nog niks op maar is de prijs nu al het dubbele dan toen hij het kocht. Hij heeft 7 percelen verspreid liggen. Ook een stuk is bijv gekocht voor een X bedrag en nu verhuurt aan chinezen voor zo soort prijs per maand. Wel goede investeringen dus.
Na dit ritje naar Tepa s huis gegaan en beetje gegeten en daarna tegen half 6 was het tijd om naar het vliegveld te gaan. Miguel kwam ook daarheen om nog
Gedag te zeggen. Ze vliegen rechtstreeks naar Amsterdam. Na het uitzwaaien heeft Miguel ook nog even gegeten bij zijn vader thuis. Vervolgens met Afonso afgesproken (neef/vriend van Miguel die is opgegroeid in Frankrijk en vorige keer toen Miguel hier was ook weer naar Angola was gekomen). We zijn naar t schiereiland gereden en daar bij een club buiten voor de deur bij statafels gaan staan. We waren allemaal niet voorbereid op een club avondje dus dan is t buiten blijven ivm kledingvoorschriften. We hadden wat cocktails, waterpijp genomen en ik een tosti. Uiteindelijk een fles vodka want die kan je daar evt laten met je naam erop en volgende keer weer terug vragen. T was nog aardig vroeg en nog geen clubavond (21-22u) en we waren al aardig vaak in en out gelopen voor het toilet. Maarr zodra de clubavond begon mocht afonso met zijn half lange broek niet meer even naar het toilet en terug komen.. Wij pissig want we hadden aardig geld uitgegeven en waren al ook binnen geweest... Fles en blikjes gepakt en maar weg gegaan.
Lekker naar huis en snurken.

Dia 23
S morgens lekker bij het zwembad gechilld en brood met kip gegeten. Wij dachten eindelijk home alone.. Had de familie gepland om naar dit huis te komen en te overnachten ook omdat maandag een vrije dag was voor iedereen :/
Wij dus tassen ingepakt en hadden al gepland om bij afonso te gaan eten met Helba en uit te gaan en daar dan slapen omdat hij in centrum woont.
Beetje van de familie ontvlucht maar ik hoef niet elke dag met familie op te trekken we waren juist blij om even samen eindelijk te zijn. :D
Afonso opgehaald want die had zijn deur dicht getrokken en de sleutels binnen laten liggen, gelukkig heeft hij een werkster die zijn sleutels ook heeft dus die gaan ophalen. Hierna naar t schiereiland gegaan waar t nu op zondag mega druk was. Alle grote beachclubs waren vol.. Uiteindelijk bij een nog een tafeltje gevonden, Lokaal.
Mooie club met grote dansvloer in het midden en aan weerszijden veel plek om te zitten of loungen en direct aan het strand ook. Hier lekker een clubsandwich genomen en vooraf hadden we garnalen en kippen niertjes ofZo die sloeg ik maar even over.
Het was buiten een file om van t schiereiland af te komen dus nog maar een extra drankje besteld om even te wachten. Het was al donker inmiddels en eigenlijk hoefde afonso niet meer te koken omdat we allemaal goed gevuld waren.
Helba en een vriendin van haar opgehaald bij de KFC.
Bij afonso wat drankjes gedaan. Helba en haar vriendin zouden niet mee uitgaan omdat de een om 6u moest werken en Helba om 7 u met de priester zou praten.
De vriendin Linda besloot zich ziek te melden en ze gingen toch mee uit. We waren alleen al erg laat vertrokken en kwamen denk tegen 2u aan in de club Chill Out ook aan het strand, super druk en plakkerig. Bleek het 3u dicht te gaan.. Beetje jammer.
Weer naar afonso huis dan maar, (18 trappen) vielen de dames gelijk in slaap dus die toch maar eerst naar huis gebracht nog met een leuke actie want de dames lagen achterin weer gelijk te snurken dus ik filmen en met Miguel tegelijk remmen en gillen! Nou de dames schoten gillend wakker en heb in tijden niet zo gelachen zeg! en erna zijn wij weer naar afonso s huis weer gegaan wat gegeten en gaan snurken rond 5-6 u inmiddels.

Zzzzzz....

Reageren
Vorige bericht » « Volgende bericht

Reacties (2)

3 november 2015 23:50 | Door: Petra

Wat zal het straks staat zijn in huis. Alleen met zijn tweeën.

3 november 2015 23:52 | Door: papsie

Wel een hoop heen en weer gerij he...maar als het maar leuk is, id het dat wel waard...